Sinustako dynaaminen sivuhenkilö?

Meidän Poppoo on suomalainen jo vuosia sitten pääkaupunkiseudulle perustettu yritys, joka unelmoi, tavoittelee ja pyristelee kohti arjen hyvinvointia ja kokonaisvaltaista läsnäoloa meidän kodissa. Tavoitteenamme on monipuolinen toiminta ja mutkaton ilmapiiri myös vapaa-ajan tilanteissa, juhlapyhinä sekä yhteisöllisissä tapahtumissa kuten kekkereillä tai kaverikyläilyissä ympäri Suomea. Meidän porukka koostuu eri-ikäisistä, mutta on tunnetusti ihan ykköstiimi.

Etsimme nyt dynaamista sivuhenkilöä. Vastaat omalta osaltasi pakan sekoittamisesta ja asioiden uudelleen järjestämisestä. 

Me tarjoamme:


Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haastavan työkentän. Saat mahdollisuuden kehittää uudenlaista ihmissuhdesoppaa. Ympärilläsi on asiasta kiinnostuneita ihmisiä sekä hämmästyneitä ulkopuolisia. Lisäksi tukenasi on Meidän Poppoosta valitsemasi vastuuhenkilö.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta, mutta toivomme sinulta näyttöä tuloksellisesta tunnejohtamisesta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on asennetta ja uusia ideoita. Omaat myös kykyä kehittää ja edesauttaa haasteellisia tilanteita. Eduksesi katsotaan valmius antautua hommaan kyselemättä sekä periksiantamaton mieli.

Kolmantena pyöränä olet osallistuva, motivoit partneriasi huippusuorituksiin. Toimit esimerkkinä wanabee haaveilijoille noudattamalla elämäntapasi strategiaa viivyttelemättä - parasta ja mulle - nyt!

Kiinnostuitko? 


Lähetä hakemuksesi vaatimuksinesi ja ansioluetteloinesi osoitteeseen meidanpoppoo@kotiasia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa rouva Jokinen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hän kirjoittaa minulle kaukaisesta maasta

Unien tulkinta

Kuinka rouva Jokinen voisi päästä tunnelmaan, kun kuolema on kolmantena pyöränä?