Uskallanko unelmoida?

Kansainvälisenä naistenpäivänä rouva Jokinen oli kutsuttu Naisverkon järjestämään kevätseminaariin puhumaan aiheesta Unelmanainen.

Naiset kannustivat naisia unelmoimaan


Ohjelmassa oli musiikkia, taukoliikuntaa, kahvittelua, shoppailua ja puheita. Kuvakooste “unelma slummista” pysäytti. Yksinhuoltaja Rosemary Awuorin tarina on huikea muistutus rakkaudesta, unelmista ja poljettavan ompelukoneen voimasta.

Berliinissä asuvan toimittajan puhe aiheeesta “Kuinka kipusin kuopasta” rohkaisi kuulijoita miettimään sanoja, joilla sanoitamme elämää. Kun puhut itsestäsi, kuvaavatko sanat sinua aktiivisena tekijänä vai heijastuuko niistä alaspainettu uhri? Sinä päätät, miten elämästäsi ja itsestäsi puhut! Annin ajatuksista ja elämästä voit lukea lisää hänen blogistaan.

Älä käytä luovuuttasi asioiden lykkäämiseen!


Kuunnellessani seminarian pääpuhujaa psykoterapeutti Mirja Sinkkosen ajatuksia, löysin kadottamani kipinän. Tiedättekö tunteen, kun nauraa itsekin itselleen? Huokaisee ajatuksesta, häpeää yrittämistä ja tähdentavoittelun ajatusta. Ja sitten sitä istuu kauniiden naisten keskellä ja kuulee rohkaisevia tarinoita. Tarraa sanoihin, nousee ilmaan, lähtee lentoon ja päättää jatkaa matkaansa, vaikka päätyisi näyttävästi kuralätäkköön.

Kirjasin ideoita, kuinka tavoittaa unelma. Sovellan niitä välittömästi ikuisuusprojektissani. Aloitan siis uudestaan tai aivan alusta, hei älkääpäs naurako, unalmanainen jatkaa unelmointia, mutta uusin eväin. Ja näin se menee:

1) aseten aikatavoitteen unelmalleni
2) päämärän tulee olla tavoitettavissa

Uusi listaus julki: näin aion onnistua


Rouva Jokinen rustaa suunnitelmaansa ja ilmoittaa itselleen pudottavansa enintään 3 kiloa painostaan tulevan kuukauden aikana. Tästä se lähtee ja suunnitelma on seuraava.

Noudatan maaliskuun ajan terveellistä ruokavaliota, joka sisältää paljon vihanneksia, hedelmiä ja vain vähän rasvaa ja sokeria. Vettä juon monta lasia päivässä. Pidän ruokapäiväkirjaa, jotta näen, mitä oikeasti syön ja kuinka paljon.

Puntariilla käyn kerran viikossa, konkretisoidakseni kiloissa asian edistymisen.

Haluaisiko joku teistä lukijoista liittyä mukaan? Olisi kiva kuulla kanssamatkaajien ajatuksia ja saada teiltä viestejä! Nyt on hyvä hetki – tule mukaan! Tehdään unelmista totta!




Kommentit

  1. Minä tuun! Vaikka oonkin myöhässä. Ei ensi maanantaina, vaan NYT. Tänään. Tästä se alkaa! Jee!

    VastaaPoista
  2. Upeaa! Tervetuloa mukaan! Olen pitänyt tavoitteesta kiinni ja pärjännyt aika kivasti tällä kertaa. Kerron myöhemmin lisää ja haluaisin myös kuulla, miten sulla on mennyt.
    t. Tiipi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hän kirjoittaa minulle kaukaisesta maasta

Unien tulkinta

Kuinka rouva Jokinen voisi päästä tunnelmaan, kun kuolema on kolmantena pyöränä?