Tästä ei laihduttaja tykännyt

– Kyllähän minä, mutta kun ne muut, rouva Jokinen selittää lopahtanutta laihdutusintoaan ja osoittaa parasta kaveriaan: - Tämä on mieheni syytä!

Saatko riittävästi tukea kotijoukoilta?


Ette voi arvata, kuinka vaikeaa on laihduttaa, kun ei saa sellaista tukea, jota toivoisi. On suorastaan epäreilua, että minä, joka aloitin laihduttamisen lihon, kun puoliso ei viitsi yhtään tsempata.

Mitä tekee todellinen ystävä kaverin aloittaessa laihduttamisen? Antakaahan kun kerron: Ensinnäkin asiaan sitoutunut kanssamatkustaja jatkaa entiseen tapaan. Hän ei poikkea totutusta ruokavaliosta, eikä ainakaan aloita uutta liikuntaharrastusta!

Tökerö toiminta vei innon yrittää


Vääryys on tapahtunut, kun mieheni puhisee tyytyväisyyttä saapuessaan kuntosalilta hikisenä ja tavoitteensa saavuttaneena! On suorastaan sietämätöntä, että hän katselee ruokapakkausten tuoteselostuksia pitäen matalan kurnuttavaa ääntä, valitsessani väärin. Miten niin minidonitsit eivät ole kevytherkkuja?!

Olen tyrmistynyt. Joku, en ala sormellani osoittelemaan, on vienyt SuurenEsityksen viimeisen näytöksen erikoistuuletukset. Minulta on kavalasti huijattu mahdollisuus loistaa keskipisteenä. Saada ANSAITSEMANI kiitos ja kunnia.

Kenen syy, kun primadonnalla on herne nenässä?


Epäilettekö? Joku positiivari siellä kuitenkin hihkuu, että mahtavaa, tuohan on ideaalitilanne ja jatka vaan! Mutta kysyn, miltä näytösluontoiset lenkkarien ulkoilutukset näyttävät sykemittarin itselleen hankkineen himoliikkujan vieressä?

Tietenkin rouva Jokinen iloitsee puolisonsa kahisevasta tuulipuvusta, kalorioppaan käyttötaidosta ja hikisistä jumppakamoista.

- Minä en ole kateellinen mieheni menestyksestä, rouva Jokinen sanoo ristien sormet selkänsä takana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämä kätevä kikka ei ole kaupunkilegendaa.

Hän kirjoittaa minulle kaukaisesta maasta

Kuinka rouva Jokinen voisi päästä tunnelmaan, kun kuolema on kolmantena pyöränä?